2009 m. gegužės 15 d., penktadienis

E-kampanija tęsiasi

O štai čia dar vienas rinkimų e-kampanijos pavyzdys:

Gerbiami Lietuvos žmonės,
Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų kampanija eina į pabaigą. Ką ji atskleidė? Tai buvo dar viena proga sutikti ir iš arčiau pažinti Lietuvos žmones, jų skaudulius, viltis ir svajones. Taip pat - ypatinga galimybė pamąstyti apie valstybės, valdžios ir žmogaus santykius, apie Lietuvos dabartį ir ateitį.
Aplankiau daugybę šalies miestų ir miestelių, atsakiau į šimtus klausimų. Kaip išgyventi iš pensijos? Kaip išlaikyti šeimą, netekus darbo? Ar galime būti ramūs dėl vaikų ateities? Kodėl nepriklausomoje Lietuvoje didėja socialinė ir turtinė nelygybė, atotrūkis tarp valdžios ir žmogaus?
Atsakinėdamas į žmonių klausimus supratau, kad mūsų mintys sutampa. Mes visi esame susirūpinę Lietuvos ateitimi ir turime pasirinkti tokį kelią, kuris keltų žmonių gerovę. Juk svarbiausia – žmogus.Mielieji žmonės, sunkmetis tikrai praeis. Tai priklausys ir nuo Prezidento, kurį išsirinksite. Tačiau, patikėkite, ir nuo Jūsų visų solidarumo ir pilietiškumo. Suremkime pečius, kad taptume laimingų žmonių šalimi.
Drauge atverskime naują šalies istorijos puslapį. Nuoširdžiai prašau ir tikiuosi Jūsų pasitikėjimo balsų gegužės 17 dieną.
Pažadu dirbti Jūsų labui.
Jūsų kandidatas į Lietuvos Respublikos Prezidentus Algirdas Butkevičius


Jeigu už D.Grybauskaitę ir A.Butkevičių e-laiškus rašė RsV specialistai, tai reikalui esant rinkčiausi pastarojo laiško autorių.

Mergaitė RAUDONAIS BATELIAIS

Komentarų nėra: